Bitcoin ser massiv nedgång på 10%, Altcoins konsoliderar

Bitcoin ser massiv nedgång på 10%, Altcoins konsoliderar – vad säger analytiker?

  • Bitcoin har sett några oerhört baisseartade prisåtgärder de senaste dagarna, med säljare som har full kontroll över sin prisåtgärd.
  • Detta har resulterat i att köpare tappat kontrollen över marknaden och inte har kunnat utlösa ytterligare återföringar.
  • Det verkar som att försäljningstrycket de senaste dagarna kan hindra tillväxten ytterligare eftersom BTC nu riskerar att sjunka under några viktiga nivåer.
  • I en tweet kommenterade en analytiker att BTC närmar sig en viktig nivå av stöd som kan möjliggöra en rebound.
  • En acceleration av denna nedåtgående trend kan dock försvaga denna styrka och potentiellt leda till ytterligare en nedåtgående trend de närmaste dagarna.

Bitcoin och hela kryptovalutamarknaden har haft blandade prisåtgärder på senare tid, med tjurar som inte kan ta kontroll över riktmärket för kryptokurrency eftersom många altcoins konsolideras Bitcoin Bank  långt över sina senaste nedgångar.

Styrkan i BTC under de senaste veckorna har dock gjort det möjligt för Altcoins att göra stora vinster.

En analytiker tror att det kommer att finnas fler rabatter inom en snar framtid och noterar att Bitcoins tekniska struktur kan skyddas om polisen försvarar några viktiga nivåer.

Bitcoin kämpar för fart när försäljningstrycket ökar

Bitcoin handlas för närvarande (för instruktioner om hur man köper Bitcoin) med ett minus på över 10% till sitt nuvarande pris på $ 31 500. Det är en massiv nedgång från de senaste höjderna på 38 000 dollar, som slogs för bara några dagar sedan.

Hela marknaden är riskfri, men det verkar inte finnas någon tydlig katalysator för detta.

Om BTC inte stabiliseras här eller inte ser en massiv rebound inom en snar framtid kan den falla mot sitt nästa stora stöd på $ 30.000 och $ 28.000 innan en v-formad rebound.

Analytiker: BTC når kritiskt stöd – studsar i fara?

En analytiker skrev i en nyligen tweet att BTC håller på att bryta under en viktig nivå av stöd som måste försvaras inom en snar framtid.

Han kommenterar att brott under denna nivå kan leda till massiva förluster för hela marknaden.

”BTC: TL trasig, tillbaka till HTF-stöd. Så länge försäljningen inte accelererar längre tror jag att altcoins kommer att hålla sina proportioner och bitcoin kommer att hugga av. Fortsättningstriangeln försvagades. Som det ser ut just nu tror jag att fler rabatter kan förväntas. (studsa på 34k härifrån plz) “

De kommande dagarna borde belysa Bitcoin-prisåtgärder och visa om detta drag är symboliskt för en djupare korrigering som kan vara nära förestående inom en snar framtid.

Categories: Crypto
Tags: