Luksusbiler og $ 15 millioner i krypto beslaglagt i kinesisk arbitrage-svindelbust

Kinesiske myndigheter beslagla 15 millioner dollar i krypto og flere supercars etter svindelring.
Gruppen opererte angivelig med en arbitrage-svindel som lovet brukere å falske Bitcoin Code.

Kinesiske myndigheter har angivelig lagt beslag på mer enn $ 15 millioner i krypto-eiendeler og $ 2 millioner i superbiler etter å ha bustet opp en arbitrage-svindel som solgte forfalskede symboler

Ifølge en rapport fra Kinas departement for offentlig sikkerhet, arresterte politiet i byen Wenzhou 10 individer som er koblet til å drive en uredelig cryptocurrency-ordning. Rapporten hevder at arbitrage-gruppen svindlet ofre ved å bruke smarte kontrakter for blockchain for å generere falske kryptokurser.

Etter bysten tok myndighetene beslag på bitcoin, eter og tether verdt over 100 millioner yuan ($ 15 millioner). Rapporten hevder også at politiet tok beslag i flere superbiler, inkludert en Ferrari og en McLaren til en verdi av mer enn to millioner dollar, i tillegg til luksusvillaen som svindlerne bodde i.

De pågrepne personene hadde angivelig drevet en smart kontraktsordning siden 2019, som annonserte et blockchain-produkt som hevdet å generere Huobis opprinnelige token HT. Uforståelige forbrukere ble lovet at symbolene ville generere arbitrage-muligheter verdt en avkastning på opptil 8%.

Ett offer, identifisert som Li i rapporten, varslet først politiet etter at han ble med i en Telegram-gruppe som tilhørte svindelartistene.

Li fortalte myndighetene

Enkelt sagt, sender du en enhet av ETH til en angitt adresse, vil du motta 60 HT. Og så kan du selge den for å få forskjellen.

Categories: Bitcoin
Tags: